joi, 17 martie 2011

COLECTIE CURCUBEU-Rochii in culori de primavara

                                         Rochii in culori de primavara
            Rochitele din aceasta colectie redau culorile primaverii,a primului curcubeu si a fericirii.

9 comentarii:

  1. Ce desen artistic... esti buna de designer :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Elena! Esti foarte creativa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase schite.Ai idei interesante!

    RăspundețiȘtergere
  4. hei buna.am dat din intamplare de bloogul tau si cred ca a fost cea mai buna chestie care mi s-a intamplat pentru ca probabil ma poti ajuta putin.am vrut sa dau anul trecut la urbanism si din pacate am picat,ce e drept nu prea am luat arhitectura in serios,dar acum stiu cu ce se mananca si ma pregatesc in continuare si sper ca anul urmator sa intru.in fine ideea este ca m-am orientat si asupra facultatii de arte sectia design vestimentar,pentru a avea si o alta alternativa in caz ca pic again la urbanism si avand in comun si desenul cred ca este o alegere buna.am vazut ca faci multe schite si ca sunt foarte reusite.am intrat pe site-ul fgac. de arte si am vazut ca este nevoie de un portofoliu cu lucrarile mele insa acum vine intrebarea mea ai idee cum ar trebuie sa arate adica asemanatoare cu ale tale sau 3d ca sa zic asa.te rog lumineaza-ma si pe mine ca pe site nu sunt foarte explictii si poate totusi ai o idee si ma poti ajuta.multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna,Anonim.. :)

    Referitor la acel dosar,iti pot spune ca in fiecare vara la Facultatea de arte se fac inscrieri pentru pregatiri,unde impreuna cu profesirii iti intocmesti dosarul...practic sunt niste sedinte unde inveti sa desenezi corect un corp uman.Acolo afli mai multe informatii.Dar,din cate stiu eu nu trebuie sa te prezinti cu 3d-pentru design vestimentar,doar schite,desene asa cum am si eu pe blog.Eu iti sugerez sa te inscrii la pregatire-se tine la facultatea de arte..si ai mai multe sanse de a intra,daca urmezi acele sedinte.Legat de urbanism trebuie sa stapanesti foarte bine geometria descriptiva(minunatul "GD" ce te va urmarii in in primul an de facultate),perspectiva si axonometria.
    Sper ca te-am lamurit..tinem legatura ..Multa bafta!

    Elena.

    RăspundețiȘtergere
  6. da,iti multumesc mult de informatii.oricum ma voi apuca si eu sa fac cateva schite pentru design ca sa nu ma duc acolo chiar foarte parf.auzi inca o nedumerire stii vreoun prof. bun din facultate ce face pregatire?deoarece vreau sa fac la bucuresti.daca nu ai ucm sa-mi zici aici da-mi id-ul tau de mess sau email-ul si poate imi poti zice in privat:D.multumesc incas o data ptr informatii.

    RăspundețiȘtergere
  7. ellenallina2000@yahoo.com -email
    ellenallina2000 -id-ul meu de mess
    0742294600

    RăspundețiȘtergere